Föreningen LUSThuset

LUSThuset är en förening i Göteborg för alla med en normbrytande sexuell eller amorös livsstil oavsett läggning eller könsidentitet.


Kontakt: info@lusthuset.org
Web: www.lusthuset.org
Ort: Göteborg


Varmt välkommen till föreningen LUSThuset!

LUSThuset är en förening i Göteborg för alla med en normbrytande sexuell eller amorös livsstil oavsett läggning eller könsidentitet. Vi jobbar aktivt mot transfobi, kinkfobi, funkofobi, rasism och andra fördomar. LUSThuset samlar människor som är hedonister, någon typ av av icke-monogama, fetischister, BDSM-utövare, kinksters samt människor med en livsnjutande och sexpositiv inställning. Vårt syfte är att erbjuda kunskap, nöje och gemenskap i form av olika tillställningar som workshops, föreläsningar, fikaträffar och fester. Vi vill skapa en trygg plats där människor kan mötas, underhållas, utvecklas och dela kunskap, lust och glädje.  Föreningens lokal ligger i Högsbo i sydvästra Göteborg.

Workshops i väst

Föreningen Lusthuset arrangerar olika workshops under våren 2019. Våra områden är BD/SM, Repkurser och Swingersliv. Datum och rubriker kommer inom kort och tveka inte att fråga om det är något område du är särskilt intresserad av.