Medverkande

X-DRESS & DRAG

Mina sköna damer! Nu anordnar Madame Patricia kurs och workshop för dig som vill bli en snyggare fishy transa. Med andra ord så kvinnolik som möjligt.

Malmö, Norrköping
kropp

Diplomkurser för terapeuter. Vaxning, brasiliansk vaxning samt olika massagekurser.

Stockholm, göteborg, annan ort vid bokning
BDSM-Rep -fetisch - Swingers

LUSThuset är en förening i Göteborg för alla med en normbrytande sexuell eller amorös livsstil oavsett läggning eller könsidentitet.

Göteborg
BDSM-REP

Vi arrangerar workshops, träffar, fester, shower och privatlektioner. Vår konstform kallas ofta shibari, eller kinbaku, och är en väg, en metod att använda rep för att komma nära andra människor.

Stockholm
BDSM-Rep

Kinbaku betyder att binda med intention. Våra träffar fokuserar på att använda shibari i utlevnadsyfte, vilka vi kommer hålla i SubClubs lokaler varje månad.

Göteborg
BDSM-REP

Ett ställe i Helsingborg att repa på. Vardagsrep, rephelg, enskild undervisning och workshops.

Helsingborg
BDSM-Rep

The 9th edition of Shibaricamp takes place between the 5th and 11th of August 2019. You will be able to experience lots of classes with international teachers, relax in a beautiful environment, and create new memories and friendships that may last a lifetime.

Smögen
BDSM-Rep

Peer Rope Stockholm är en plats för lärande. Vi vill lära dig mer kring att knyta, att vässa din teknik oavsett om du är ny med rep eller har hållit på ett tag eller till och med är erfaren.

Stockholm
BDSM-Rep-Tantra-Relationer

Söker du långsamhet och trygghet för att möta dig själv och andra? 

Jag arbetar med att skapa magiska rum där alla människor får plats att vila, läka och växa. 

Ryd,Norrköping, Stockholm, Annan ort bokas
BDSM-FETIsch
Relationer -sexAnatomi

Personer, par, sällskap, organisationer och företag kan boka oss för information och inspiration om fetisch, bd/sm, relationer och sexanatomi. Kom till Norrköping eller boka in oss på er ort.

Norrköping, annan ort kan bokas
BDSM-tantra

Tantrickink handlar om tantrisk BDSM och förkroppsligad fantasi. Jag vill ge dig en möjlighet att känna och uppleva mer! En första start är min nya gratiskurs som du hittar här 

Stockholm
BDSM-TANTRA

Sofia Cerne ger individ- och parsessioner samt olika workshops i gruppform.  Hennes specialitet är tantrisk BDSM

Stockholm
BDSM

BDSM-Kastellet är södra Sveriges största mötesplats för BDSM-utövare och likasinnade människor inom HBTQ-sfären.

Landskrona
TANTRA

Jan är diplomerad bodyworker i The New Tantra School och ger tantrisk bodywork och vaginal dearmorering

Stockholm, annan ort kan bokas
FOTO

Unika möjligheter att ta emot er som vill ha en helhetsupplevelse som till exempel möhippa eller svensexa – i samband med det fotograferar vi också morgongåvabilder. 

Norrköping
FOTO

Boka fotograf till bröllop, produkter eller privata nakenbilder. Jonas ställer också ut och säljer verk ur konstprojekt.

Malmö
FOTO

Jan har fotograferat naket i 30 år och sålt sina bilder till de stora tidningarna i USA som Hustler och Penthouse. Dessutom har han ställt ut bilder på flertalet museer och gallerier i Europa och Japan.

Stockholm