Xtas

Sofia Cerne driver Xtas ett företag som vill skapa ett liv mer i färg och extas. Hennes specialitet är tantrisk BDSM och hon har sedan 2012 gett workshops inom området.


Web: xtas.nu
Kontakt: info@xtas.nu
Ort: Stockholm, kan resa.


Jag startade detta företag för att ge dig en möjlighet att öppna dörrar inom dig själv. Dina rädslor, sår och trauman är en del av dig. Spring inte bort från dem. Våga möt dem! Din själ är din inre kärna och det är dit jag vill ta dig. Tantra handlar om att sammanföra motsatser – Shiva/Shakti, Yin/Yang, maskulint/feminint, dominans/undergivenhet osv…smärta och njutning. I föreningen av dualitet och polaritet skapas en förutsättning för ett tillstånd bortom medvetandet – bli ett med allt – Oneness!!! Det man inom BDSM-världen kallar Subspace till exempel.

Sofia har rest på den tantriska vägen i över 10 år och i 9 år av dessa inkluderat BDSM, workshops inom detta område har hon gett sedan 2012. Hon är en van gruppledare du kan läsa mer om henne på www.xtas.nu eller bara fråga det du behöver veta på mail info@xtas.nu

Genom alla år av arbete med mig själv har jag lärt mig att “kroppen ljuger inte” I mitt arbete så använder jag både orden och kroppen för att få dig dit du vill gå. I min verktygslåda hittar du bland annat. Andningsövningar och frigörande andning, coachning, “bodywork”, hård och mjuk tantrisk massage och BDSM sessioner allt är kryddat med ett tantriskt perspektiv. Jag gör bara det som är bra för dig och i samförstånd och flera av mina kunder tar en kombination av alla mina gåvor.

Som du kan se på min hemsida sida så erbjuder jag både individ och parsessioner samt olika workshops i gruppform.

Exempelvis guidar jag par där han eller hon vill träna mer på sin dominans utifrån ett tantriskt perspektiv, eller helt enkelt lära sig att piska tex. 

Workshops

Femdom

Polarityplay 

Pain & Pleasure

Tamtricspanking